2015. április 29., szerda

Yugioh 1-10.rész



Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy nem csak az ismertetőket hozom át, hanem a kép megosztást (ezt bizonyára már észrevettétek) és az epizód "összegyűjtögetést" is. Csak annyi a különbség, hogy ezentúl nem öt, hanem tíz rész lesz egy bejegyzésben.

2015. április 21., kedd

Naruto Háttérképek I.


A képek eredeti méretéhez: bal egérgomb, Link vagy a kép megnyitása új lapon opciót válasszátok. Akik az animeforever-ről jöttek át, azok is nyugodtan letöltögethetnek képeket most az egész oldalról, mert jelenleg - ha jól tudom - akkor olyan képek vannak, amik a magazinban nem voltak. De azért nézzétek át, nehogy valami duplán (vagy többször) legyen.

Ismertető: Yugioh!



A történet egy olyan kártyajátékot fektet a központba, amivel párbajban szörnyeket lehet megidézni, valamint csapda- és varázs lapokkal lehet kombinálni. A szörny kártyák többféle típusba és fajba sorolhatóak. Vannak ember és szörnyalakúak. Minden szörny lapnak van Támadó- és Védelmi pontja. Életpont lenullázásával dől el, ki veszíti el, illetve nyeri meg a párbajt. Akinek előbb lenullázódik az életpontja az veszít.

2015. április 12., vasárnap

2015. április 11., szombat

Ismertető: Vampire Knight


A Vampire Knight egy Shoujo manga és anime sorozat, melynek megalkotója Matsuri Hino.

FIGYELEM, SPOILER!!!

Közlemény!


Sziasztok!


Mivel a HotDog-on olyan problémám van már egy pár hónapja, hogy nem tudok képet feltölteni a cikkekbe, valamint se fejlécet, se háttérképet nem tudok cserélni - és a jelzésem ellenére még mindig nem történt semmi - ezért úgy döntöttem, hogy az <3×ßAnimeforeverß×<3 c. magazinomat átköltöztetem ide.