2015. november 30., hétfő

17 dolog, amit csak akkor értesz, ha anime/manga rajongó vagy


Sokan vannak, akik nem értik, miért szeretjük az animéket és nem számít mennyire tudjuk megmagyarázni magunknak, mások számára olyan, mintha a szavaknak nem lenne értelme. Ha te is anime/manga fan vagy, akkor tökéletesen megérted az alábbi dilemmákat.

2015. november 27., péntek

Ismertető: Ao no Exorcist


Távozz Sátán! Vagy mégsem? 

Aki szereti a démonokról szóló műveket vagy a Shounen műfaj rajongója, az jó esetben szeretni fogja az Ao no, vagy közismertebb nevén a Blue Exorcist-et. Hogy miért jó esetben, azt majd egy másik bejegyzésben kifejtem.

Ismertető: Watamote


A Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaete mo Omaera ga Warui!, vagy egyszerűen csak "Watamote" egy teljesen hétköznapi, mégis mérhetetlenül beteg anime.... Na jó, ez túlzás volt.

Ismertető: Agatha Christie no Meitantei Poirot to Marple


Ki ne hallotta volna már életében legalább egyszer Agatha Christie vagy két leghíresebb főhősének, Hercule Poirot-nak vagy Jane (Miss) Marple-nek a nevét? Na ugye. Ez az anime pontosan kettejük legismertebb, illetve kevésbé ismert történeteit dolgozza fel. Nem véletlen, hogy az "Agatha Christie legjobb detektívjei: Poirot és Marple" címet viseli.

Ismertető: Card Captor Sakura


Ezúttal egy hihetetlenül aranyos animével van dolgunk. Komoly részek nem igen vannak benne, de ettől függetlenül remek kikapcsolódást nyújt.