2015. augusztus 29., szombat

Ismertető: Black Rock Shooter OVA


Az OVA történetileg teljesen eltér az animétől, ugyanis ezt egy csapat tehetséges fiatal alkotta meg és ez alapján készült el a nyolc részes sorozat. 

Ismertető: Black Rock Shooter sorozat


Kuroi Mato most kezdi el gimnáziumi éveit - ami valljuk be, mindenki életében egy izgalommal teli pillanat, hiszen új emberekkel és új élményekkel gazdagodhatunk. Mato sincs ezzel másképp. Azonban ő mondhatni viszonylag könnyű helyzetben van, hiszen egy régi barátja, akivel már óvodás kora óta együtt van, szintén ebbe a suliba iratkozik. A lányt Koutari Yuu-nak hívják. S amellett, hogy egy suliba iratkoznak Matóval, még a klub - ahová járnak - is ugyanaz, ugyanis mindketten a kosárlabda klubba jelentkeznek.

Ismertető: Mirai Nikki


Történetünk egy középiskolás fiúról, Amano Yukiteru-ról szól, akinek komoly gondjai vannak az emberi kapcsolatokkal. Nehezére esik barátokat találnia, ezért kívülállóként tekint magára. Élete minden pedig egyes pillanatát feljegyzi mobiltelefonos naplójába. Egyetlen barátai Deus Ex Machina és szolgája Muru Muru, bár ők egyedül Yuki képzeletében léteznek. Vagy mégsem?

Ismertető: Deadman Wonderland



Történetünk egy teljesen átlagos iskolai nappal indul. Hamar megismerkedhetünk a főszereplővel, Igarashi Ganta-val, aki épp az osztálykirándulásuk helyszínéről néz egy ismertető jellegű videót. Ugyanis ezúttal az osztály úticélul a Deadman Wonderlandot tűzte ki magának. De mi is pontosan ez a hely?

Ismertető: Tokyo Ghoul


Rögtön rendkívül brutális kép tárul a néző szeme elé. A 20-as körzetben ghoul támadás érte az egyik épületet. Feszültséget keltő homályos, sötét kép. Rengeteg hulla, még több vér. Egy nő szabályosan fürdik a borzalomban és rendkívül élvezi.

Ismertető: Magi - The Kingdom of Magic


Aladdin és barátai története folytatódik, méghozzá kezdésnek rögtön egy csata kellős közepén találjuk magunkat. Fel is vetül a kérdés, hogy mégis mi a fene történt? Nem ott kéne folytatni, ahol abba maradt?

2015. augusztus 28., péntek

Ismertető: Magi - The Labyrinth of Magic


Aladdin Qishan városába érve találkozik Alibaba-val aki egy gazdag kereskedőnél dolgozik és álma, hogy meghódítsa a közelben lévő vártornyot, Amon-t. Több ilyen vártorony is van szerte a világon, melyekhez sok legenda fűzödik, miszerint aki egyszer beteszi a lábát egy vártoronyba, arra szinte a biztos halál vár.

Ismertető: Naruto Shippuuden


Eltelt három év, az edzés végére érve, Naruto és Jiraiya visszatérnek Konohába. Az eltelt idő alatt nem csak Naruto, de a barátai is megerősödtek, mi több immáron mindannyian megkapták a Chuunin rangot, mi több, megtudjuk, hogy időközben Gaara lett az új Kazekage.

Ismertető: Corpse Party: Tortured Souls - Bougyaku Sareta Tamashii no Jukyou


A Corpse Party egy 1996-os, izometrikus nézetű horror-kalandjáték, amit a Team GrisGris fejlesztett, és a Kenix Soft adott ki. A Tortured Souls az eredeti Corpse Party történéseket taglalja.

Ismertető: Jigoku Shoujo - Mitsuganae


Ai három segítője, Wanyuudou, Ichimoku Ren és Hone Onna csendes magányukban tengetik mindennapjaikat, mígnem Kikuri egyszercsak feltűnik, hogy újra összehozza a régi csapatot.

Ismertető: Jigoku Shoujo - Futakomori


Az emberek sosem változnak. A gyűlölet mindig felüti valahol a fejét és mindig lesz valaki aki Pokolra való.

Ismertető: Jigoku Shoujo


"Keserűségedet eltüntetem." - Írja a weboldal, ami csakis pontban éjfélkor jelenik meg és csak annak, akinek valódi gyűlölet lakozik a szívében. Akinek a nevét ide beírják, meghal.

Ismertető: Akame ga Kill


A világ romlott. Az egykor dicső birodalom, mely már oly régóta fennáll, a virágzó külső alatt velejéig rohadt. Korrupció, elnyomás, szegénységben és félelemben élő lakosok, ártatlan emberek tömeges kivégzése, nem éppen egy ideális birodalom jellemzői. A birodalmat a színfalak mögül az aljas, romlott nemesség tartja az irányítása alatt, akiknek az egyszerű pórnép semmit sem számít. Szadista gyilkosok, kizsákmányoló gazemberek fellegvára ez, melynek irányítása egyetlen ember markában összpontosul. Ez a személy a közhiedelemmel ellentétben nem a kiskorú uralkodó, hanem annak minisztere, Honest. A tapasztalatlan, befolyásolható gyermek úgy táncol, ahogy a miniszter fütyül, így gyakorlatilag az igazi hatalom nem az ő kezében van. Ez hát a birodalom igazi arca. Kegyetlenség, szenvedés és nyomor.

2015. augusztus 27., csütörtök

Ismertető: Inuyasha


Történetünk a modern Japánban, Tokióban kezdődik. Az egyik főszereplő, Higurashi Kagome épp az elszökött macskáját keresi, mikor betéved a családja tulajdonában álló shinto szentélybe, amikor is az odabent lévő kútból egy száz lábú szellem bukkan elő és magával ragadja a lányt. 

2015. augusztus 26., szerda

Ismertető: Bleach


Kurosaki Ichigo egy tizenöt éves, középiskolás, átlagosnak éppen nem nevezhető srác. Nem elég, hogy narancssárga hajával első ránézésre feltűnést kelt, de még a huligánokat is rendre megleckézteti és ha ez még nem volna elég, látja a holtak szellemét.

2015. augusztus 25., kedd

Ismertető: Shingeki no Kyojin


A történet kezdetén 845-t írunk. Mára az emberi fajt csaknem kiirtották az átlagosan 10-15 méteres, látszólag intelligencia nélküli, ijesztően eltökélt tekintetű óriások, akik örömből, mintsem hogy táplálkozás céljából falják fel az embereket. 

Ismertető: Sword Art Online


"Milyen lehet egy játékban élni?" Ez bizonyára sokunk fejében megfordult már. Ez az anime, név szerint a Sword Art Online pontosan ezt igyekszik bemutatni.

Ismertető: Mahou Shoujo Madoka Magica


"Bármilyen kívánságodat teljesítem." Mindannyian tudjuk milyen nehéz egy ilyen ajánlatot visszautasítani.