2015. augusztus 28., péntek

Ismertető: Jigoku Shoujo


"Keserűségedet eltüntetem." - Írja a weboldal, ami csakis pontban éjfélkor jelenik meg és csak annak, akinek valódi gyűlölet lakozik a szívében. Akinek a nevét ide beírják, meghal.


Na de nem csak úgy magától, ugyanis előtte még megjelenik egy titokzatos, vörös szemű lány, Enma Ai, akit a legtöbben csak úgy ismernek, mint a Jigoku Shoujo (Pokol Lány). A kliens kap egy szalmababát, piros madzaggal a nyakán és Ai elmondja neki a feltételeket, szabályokat, mert hogy azok is vannak.

"Ha valóban bosszút akarsz állni az ellenségeden, akkor húzd le ezt a piros madzagot. Ha lehúzod, akkor hivatalosan is elfogadod a kettőnk közti szerződést. Azonnal Pokolra kerül az, akin bosszút akarsz állni. Azonban, ha teljesítem a bosszúd, akkor kárpótolnod kell engem. Amikor egy személyt megátkoznak, két sír ásatik. Miután meghalsz, a lelked a Pokol mélyére kerül. Örökké fájdalomban és szenvedésben fog vándorolni, a paradicsomot soha meg nem ismervén."

Az animére eleinte nem a szokásos folytonosság jellemző. Egy rész, egy bosszú. Azonban később bonyólodik a helyzet, ugyanis egy szabadúszó újságíró nyomozni kezd a rejtélyes weboldal után, mivel az emberek egyik napról a másikra eltűnnek. A történet előrehaladtával egyre többet tudhatunk meg Ai múltjáról és arról hogyan és miért ő lett a Pokol Lány. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése