2015. augusztus 29., szombat

Ismertető: Tokyo Ghoul


Rögtön rendkívül brutális kép tárul a néző szeme elé. A 20-as körzetben ghoul támadás érte az egyik épületet. Feszültséget keltő homályos, sötét kép. Rengeteg hulla, még több vér. Egy nő szabályosan fürdik a borzalomban és rendkívül élvezi.

Kaneki Ken egy gyönyörű, bájos, édes lánnyal randizik és együtt töltenek egy délutánt a könyvtárban. A randevú végén Kaneki-t váratlan baleset éri és egy kórházban ébred. Szervátültetéssel sikerült megmenteniük az életét, noha rejtélyes és nem túl legális módon. Felépülés közben Kaneki-nek furcsa érzése van. Nem tud enni, annak ellenére, hogy rettentő éhes. Minden kijön belőle, amit lenyel és megőrül az emberi vér szagától és az elviselhetetlen éhségtől. Emberhúsra vágyik és ezzel megkezdődik a lelki harc: embert enni vagy éhezni?
Hamar kiderül mi történt: a szervek, amikkel megmentették Kaneki életét, egy ghoul-tól származnak, ezzel a fiú félig ghoul-lá vált. Emiatt óriási harcok folynak a lelkében. Ember mivolta erősen küzd azellen, hogy emberhúst egyen, a benne lévő ghoul-t viszont egyre nehezebb irányítani. Miután találkozik Kirishima Touka-val és megismerkedik Yoshimura-val, ráébred, hogy a ghoul lét nem is olyan szörnyű.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése