2015. szeptember 27., vasárnap

Ismertető: Another


1972-ben egy Misaki nevű tanuló járt az Észak Yomiyama Általános Iskola kilencedik évfolyamába. Misaki igen csak nagy népszerűségnek örvendett az iskolában, a diákok és a tanárok egyaránt nagyon szerették. Gyakorlatilag mintatanulónak számított, aki még a sportokban is kiválóan teljesített. De nem sokkal azután, hogy megkezdte a kilencediket, meghalt. A tragédia híre mindenkit sokkolt. Ám egyszer csak valaki Misaki székére mutatott és azt mondta: "Nézzétek! Misaki itt van, nem halt meg!". Attól a naptól kezdve mindenki úgy viselkedett, mintha Misaki még mindig élne. Az igazgató még azt is elrendezte, hogy Misaki-nak saját széke legyen a ballagási ceremónián. Azonban ezzel a szerencsétlenséggel fogalmuk sem volt, hogy mit szabadítottak a városra...  --->


A történet 26 évvel később, 1998-ban játszódik, amikor egy Sakakibara Kouichi nevű fiú szintén a kilencedik évfolyam hármas osztályának tanulója lesz. Családi okok miatt költözött Tokióból Yomiyamába, hogy nagyszüleivel és nagynénjével éljen. Édesanyja fia születésekor meghalt, édesapja pedig Indiában dolgozik. Kouichi tüdőbaja miatt nem tud máris iskolába menni, ezért a helyi kórházban gyengélkedik. Az osztály nevében páran meglátogatják a fiút, akit a viselkedésük gyanakvással tölt el. Ez az érzés csak növekszik, amikor végre elkezd iskolába járni, ahol is az osztály egyik diákját, Misaki Mei-t, senki más nem látja, csak Ő. Kicsoda Misaki és miért nem látja senki? Vajon köze van a jelenséghez? Megtudhatjátok, ha végignézitek az animét.

FIGYELEM! Az anime horror/thriller kategóriába tartozik. Gyerekeknek, illetve a durva halált és vért nem kedvelőknek NEM AJÁNLOTT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése